Despre fabrica

Grupul Anhui Heli la nivel Global este o organizatie care proiectează, produce si comercializeaza stivuitoare, sub numele de marca Heli, precum si stivuitoare electrice, echipament manipulant pentru depozite si piese de schimb.

Grupul Heli este cel mai mare producător din Asia şi unul dintre TOP 10 cei mai mari producatori de stivuitoare din lume.  Este compania cu ritmul cel mai mare de crestere din sectorul sau de activitate. Toate produsele marca HELI sunt fabricate respectand prevederile standardelor de management al calitatii si mediului, implementate si certificate in conformitate cu cerintele ISO 9001:2008, respectiv  ISO 14001,  precum şi cele referitoare la marcajului european de conformitate CE.

Stivuitoarele produse de Heli sunt realizate din produse de cea mai buna calitate, de la cei mai importanti producatori, cum ar fi NISSAN, Kubota, Mitsubishi şi Cummins.

Gama de produse include stivuitoare, echipate cu motoare diesel, GPL si electrice, precum si echipamente pentru depozit, cu o capacitate de ridicare de la 1 tona pana la 46 tone, cu aplicabilitate pentru o gama larga de sectoare atat pentru industria grea cat si pentru industria usoara.

Grupul Heli exportă produsele sale în peste 70 de ţări din întreaga lume şi continuă să crească cota de piaţă în Europa.

Produsele Heli au cel mai bun raport pret/calitate pentru clienţii săi din punct de vedere al soluţiilor  privind manipularea materialelor.

 

Galerie


Video